Tuhle otázku jsem si kladla celé pondělní odpoledne. Pondělky jsou samy o sobě dost nepříjemné dny, po víkendu mozek nechce pracovat.. alespoň já to takhle mám:-). Do toho se tentokrát přidala vlezlá nepříjemná zima a já jsem se za celý den nebyla schopná zahřát. Když jsem se po práci a dalším zařizování vracela kolem sedmé večerní domů, už jsem měla jasno v tom co potřebuju - MASO. Ale ne jen tak ledajaké, pořádný flák hovězího. Stavila jsem se v ověřené masně Novák v našem sousedním Penny marketu a koupila jsem k večeři krásný kousek předního hovězího.
Preferuji, když vyniká samotná chuť masa, takže žádná složitá úprava, udělala jsem krásné středně propečené steaky a k nim zelené fazolky, jen krátce povařené a následně orestované na slanině. Byla to lahoda, trochu nadstandartní večeře, ale jednou za čas je to opravdu zážitek:-)
Přidávám i fotodokumentaci z přípravy jídla a následné konzumace. K tomu jen dodávám, že můj přítel má momentálně období bez masa, ale tohle si vlastně sám vyžádal a celkem bez problémů se z něj stal zase na okamžik masožravec:-).
Žádné komentáře:
Okomentovat