pondělí 25. srpna 2014

Noky se sýrovo-rajčatovou omáčkou

Čas od času se mi povede uvařit skvělé jídlo a ani nevím, jak jsem to udělala:). Stejný případ byly tyhle noky, které vznikly postupem "co dům dá". Minimum ingrediencí i práce, prostě ideální rychlé jídlo.

Ingredience:
1 balení bramborových noků
200 ml smetany na vaření
nakrájená/nastrouhaná niva
3 čerstvá rajčata
několik nakládaných sušených rajčat
čerstvá bazalka
koření (já použila směs na fetu, ale postačí pepř, sůl, chilli paprička)

Nejdřív si uvaříme noky, uvařené slijeme a do ještě horkých nalijeme smetanu na vaření a nasypeme nivu. Promícháme, zakryjeme pokličkou a necháme chvilku odstát. Čas od času můžeme promíchat, niva se smetanou vytvoří omáčku. Do toho přikrájíme oba druhy rajčat na menší kousky, nasypeme koření, opět promícháme a to je prosím vše:). 

Nazdobíme bazalkou a servírujeme.

Žádné komentáře:

Okomentovat